Nieuw dak en slaapplaats voor gezin met 6 kinderen

Bij gebrek aan afwatering in heel deze grote Roma wijk werd door de eigenaar een septische put gegraven en gemetst door middel van de gedoneerde materialen. In de eerste fase van hulp kwam later een geïnstalleerde badkamer met bezetting van de muren van de hall. Ook werden er nieuwe ramen, binnendeuren en een degelijke voordeur geplaatst.

Een nieuwe donatie gaf de mogelijkheid om het oude lekkende dak en het nieuwe gedeelte van hall en badkamer volledig te vernieuwen. Hierbij werden de muren opgetrokken zodanig dat er slaapruimte werd gecreëerd voor de kinderen. De dakconstructie werd netjes afgewerkt door dakgoten en afkantingen.

Er zijn plannen om het huis in de lente te laten isoleren zodat de familie van het hoogste rendement van een degelijk dak en bezette muren kan genieten.

Een blij en tevreden gezin helpen in hun materiële nood geeft ons ook een blij hart. Deze mensen stralen en zijn terecht fier op de grandioze metamorfose van hun woning!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *