Eindelijk een badkamer!

F. is een heel moedige, eenvoudige Roma vrouw, moeder van 6 kinderen, waarvan er 5 schoolgaand zijn. Samen leven ze in amper 2 kamertjes waarvan slechts één is afgewerkt. Het regent binnen, het dak is lek. Er is geen keuken of badkamer. De verdiensten van haar man zijn amper genoeg om te voorzien in de levensonderhoud van het jonge gezin. Met Gods hulp willen we hen een riem onder het hart steken en wat meer comfort bieden.

In het vooruitzicht op het installeren van een badkamer en overkoepeling van de inkomgang begon haar man zelf met het graven van een septische put. Wij leverden hem materiaal hiervoor en gereedschap. Het gezin is zeer bescheiden en hoopvol en geduldig wachtten ze bij elke stap op meer hulp. In een volgende fase werd de vloer in de hall gebetonneerd. Het betonnen plafond werd gegoten met inachtneming van de regelgeving voor aardschokbestendige bouw. Het huis heeft momenteel nog geen dak. Met nieuwe donaties willen we dit graag realiseren. Dit is een gezin dat zo dankbaar is voor de geschonken hulp. Ze willen vooruit, maar hebben de middelen niet. Voor ons is het een zegen en plezier hier te mogen helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *